Sergey Brin:
Sergey Brin: Pse Google Glass?

TED2013 · 7:15 · Filmed Feb 2013
Watch next...
Sergey Brin + Larry Page: The genesis of Google
arrow

Share this idea

2,010,585
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Kjo nuk është një demo, më shumë i një argumenti filozofik: Pse Sergey Brin dhe ekipi i tij në Google kanë ndërtuar një kamera/komputer që mbahen mbi sy, emri në kod Glass? Në skenë të TED2013, Brin bën thirrje për të parë një mënyrë të re të marrëdhënies sonë me komputerat portativ — jo i përkulur mbi një ekran por duke parë botën me kokë lart.

Computer scientist, entrepreneur and philanthropist
Sergey Brin is half of the team that founded Google. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

339 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.