Sergey Brin + Larry Page

Sergey Brin dhe Larry Page flasin për Google

1,463,839 views • 20:33
Subtitles in 31 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Bashkëthemeluesit e Google-së Larry Page dhe Sergey Brin ofrojnë një shikim brenda makinës së Google, duke ndarë me ne patentat ndërkombëtarë të kërkimit, filantropinë e fondacionit të Google-së, dedikimin e kompanisë dhe kënaqësinë e punëtorëve.

About the speakers
Sergey Brin · Computer scientist, entrepreneur and philanthropist

Sergey Brin is half of the team that founded Google.

Sergey Brin is half of the team that founded Google.

Larry Page · CEO of Google

Larry Page is the CEO and cofounder of Google, making him one of the ruling minds of the web.

Larry Page is the CEO and cofounder of Google, making him one of the ruling minds of the web.