Sebastian Wernicke

Sebastian Wernicke: 1000 TED Biseda, 6 fjalë

622,632 views • 7:34
Subtitles in 37 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Sebastian Wernick mendonë se gjdo bised e TED-it mund të përmbledhet në gjashtë fjalë. Në TEDxZurich, ai tregon si ta bejë këtë — dhe më pak.

About the speaker
Sebastian Wernicke · Data scientist

After making a splash in the field of bioinformatics, Sebastian Wernicke moved on to the corporate sphere, where he motivates and manages multidimensional projects.

After making a splash in the field of bioinformatics, Sebastian Wernicke moved on to the corporate sphere, where he motivates and manages multidimensional projects.