Sebastian Thrun:
Sebastian Thrun: Makina pa shofer e Google.

TED2011 · 4:14 · Filmed Mar 2011
Watch next...
Vijay Kumar: Robots that fly ... and cooperate
arrow

Share this idea

2,398,011
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Sebastian Thuru ndihmoi në ndërtimin e makinës pa shofer të Google, i shtyrë nga një motiv personal për të shpëtuar jetë dhe për të zvogëluar numrin e aksidenteve në trafik. Kjo video mahnitëse tregon makinën fituese ne sfidën e DARPA duke ecur nëpër trafik të rënduar të qytetit pa askënd prapa timonit, dhe inçizimin dramatik të vozitjes testuese nga TED2011 e cila tregon se sa shpejt mund të shkojë kjo gjë.

Engineer
Sebastian Thrun is the director of the Stanford Artificial Intelligence Lab and is working, through robotics, to change the way we understand the world. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

288 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.