Sarah Jones

Sarah Jones si nje-grua e fshatit botëror

1,621,193 views • 21:00
Subtitles in 21 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ne kete performance shume humoristike dhe energjizuese, aktorja Sarah Jones portretizon nje grua te vjeter Hebraike kokëfortë, nje studente Dominikane e cila flet shpejt e te tjera. Me kete, ajo jep ne TED2009 vetem nje pjese te vogel te vargut te karaktereve te saj mbresëlënëse.

About the speaker
Sarah Jones · Polymorphic playwright

Tony Award-winning monologist, UNICEF ambassador, firebrand and FCC-fighting poet — Sarah Jones assumes as many roles offstage as on.

Tony Award-winning monologist, UNICEF ambassador, firebrand and FCC-fighting poet — Sarah Jones assumes as many roles offstage as on.