Samuel Cohen

Alzheimer nuk është plakje natyrale- dhe mund ta kurojmë.

1,524,760 views • 7:53
Subtitles in 39 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Më shumë se 40 milionë njerëz në mbarë botën vuajnë nga sëmundja Alzheimer dhe ky numër pritet të rritet në mënyrë drastike në vitet e ardhshme. Por nuk është bërë përparim i vërtetë në luftën kundër sëmundjes që nga klasifikimii saj më shumë se 100 vjet më parë. Shkencëtari Samuel Cohen ndan një përparim të ri në kërkimin e Alzheimerit nga laboratorin e tij, si dhe një mesazh shprese. " Alzheimer është sëmundje ", thotë Cohen, " dhe mund të kurojmë. "

About the speaker
Samuel Cohen · Research scientist

Samuel Cohen researches Alzheimer's disease and other neurodegenerative disorders.

Samuel Cohen researches Alzheimer's disease and other neurodegenerative disorders.