Sally Kohn:
Le të provojmë korrektësinë emocionale

TED@NYC · 5:59 · Filmed Oct 2013
Watch next...
Elizabeth Lesser: Take "the Other" to lunch
arrow

Share this idea

1,780,460
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Është koha që liberalët dhe konservatorët të tejkalojnë dallimet e tyre politike dhe të dëgjojnë me të vërtetë njëri-tjetrin thotë ekspertja politike Sally Kohn. Në këtë ligjeratë optimiste, Kohn ndan mësimet si një komentuese lesbike progresiste e Fox News-it. Nuk ka të bëjë me korrektësinë politike, ajo thotë, por më tepër me korrektësinë emocionale.

Political pundit
Sally Kohn searches for common ground among political foes by focusing on the compassion and humanity in everyone. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

505 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.