Russell Foster :
Përse flemë?

TEDGlobal 2013 · 21:46 · Filmed Jun 2013
Watch next...
Jessa Gamble: Our natural sleep cycle is nothing like what we do now
arrow

Share this idea

6,336,156
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Russell Foster është një neuroshkencëtar i ritmeve cirkadiane: Ai studion ciklet e gjumit ne tru. Dhe pyet: Çfarë dimë për gjumin? Siç duket, nuk dimë shumë për diçka që bëjmë për 1/3 e jetës sonë. Në këtë ligjeratë, Foster ndan tri teori te njohura që shpjegojnë përse flemë, godet disa mite për sasine e gjumit që na duhet gjatë moshave të ndryshme — dhe tregon për disa përdorime të reja të trurit si një paralajmërues i shëndetit mendor.

Circadian neuroscientist
Russell Foster studies sleep and its role in our lives, examining how our perception of light influences our sleep-wake rhythms. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

418 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.