Russ Altman

Cfarë ndodh në të vërtetë kur i përzien ilacet?

1,597,885 views • 14:41
Subtitles in 31 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Nëse merrni dy medikamente të ndryshme për dy arsye të ndryshme, ja një mendim për të reflektuar : Mjeku juaj mund të mos e kuptojë plotësisht se çfarë ndodh kur kombinohen ato, sepse ndërveprimet e drogës janë tepër të vështira për t'u studiuar. Në këtë bisedë interesante dhe të kapshme, Russ Altman tregon se mjekët janë duke studiuar ndërveprime të papritura të ilavece duke përdorur një burim të habitshëm: motorët e kërkimit në web.

About the speaker
Russ Altman · Big data techno-­optimist and internist

Russ Altman uses machine learning to better understand adverse effects of medication.

Russ Altman uses machine learning to better understand adverse effects of medication.