Rufus Griscom + Alisa Volkman

Руфус Гриском + Алиса Волкмен: Ајде да зборуваме за табуата околу родителството

2,116,201 views • 17:08
Subtitles in 32 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Основачите на babble.com Руфус Гриском и Алиса Волкмен, ни излoжуваат 4 факти што родителите никогаш не ги признаваат - и зошто би требале да го направат тоа. Искрен говор, интересен и за оние кои самите не се родители.

About the speaker
Rufus Griscom + Alisa Volkman · Website co-founders

Rufus Griscom and Alisa Volkman co-founded Babble, a website for parents. He’s the CEO, she’s the VP of sales strategy and brand development, and they have three sons.

Rufus Griscom and Alisa Volkman co-founded Babble, a website for parents. He’s the CEO, she’s the VP of sales strategy and brand development, and they have three sons.