Ron Gutman

Ron Gutman: Скриената моќ на насмевката

4,652,514 views • 7:26
Subtitles in 51 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ron Gutman анализира серија на истражувања за смеењето, и открива некои изненадувачки резултати. Дали знаевте дека смеењето може да биде показател за тоа колку долго ќе живете - и дека една едноставна насмевка има значителен ефект на вас како битие? Подгответе се да размрдате неколку мускули на лицето и да научите повеќе за овој битен детал од животот.

About the speaker
Ron Gutman · Entrepreneur

Ron Gutman is the founder and CEO of HealthTap, free mobile and online apps for health info. He's also the organizer of TEDxSiliconValley.

Ron Gutman is the founder and CEO of HealthTap, free mobile and online apps for health info. He's also the organizer of TEDxSiliconValley.