Rob Reid

Rob Reid: 8 Miljard iPod

2,605,498 views • 5:11
Subtitles in 44 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Autori komikë Rob Reid shpalosë të drejtën e kopjimit (TM), një fushë e shkelqyer e studimit e bazuarë në numra nga indistria e zbavitjes avukatëve dhe lobistëve.

About the speaker
Rob Reid · Author, entrepreneur

Rob Reid is a humor author and the founder of the company that created the music subscription service Rhapsody.

Rob Reid is a humor author and the founder of the company that created the music subscription service Rhapsody.