Rita Pierson:
Rita Pierson: Çdo fëmijë ka nevojë për mbështetje

TED Talks Education · 7:48 · Filmed May 2013
Watch next...
Ken Robinson: Do schools kill creativity?
arrow

Share this idea

6,956,771
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Rita Pierson, një mësuese me përvojë 40 vjeçare, dëgjoi dikur një kolegen e saj që i tha : " Unë nuk paguhem që të pëlqej fëmijët". Përgjigjja e saj ishte: " Fëmijët nuk mësojnë nëse nuk u fal pak dashuri". Një thirrje nxitëse kundrejt mësuesve që të besojnë në aftësitë e nxënësve të tyre dhe të krijojnë lidhje të pastra me ta, të sinqerta dhe të vërteta.

Educator
Rita F. Pierson spent her entire life in or around the classroom, having followed both her parents and grandparents into a career as an educator. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

618 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.