Richard Turere

Richard Turere: Shpikja ime qe vendosi paqen me luanët.

2,061,404 views • 7:20
Subtitles in 43 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ne komunitetin Maasai ku jeton 13 vjeçari Richard Turere, bagëtite jane gjithcka. Por sulmet e luanëve beheshin shumë të shpeshta. Ne këtë prezantim te shkurter dhe inspirues, shpikësi i vogel tregon zgjidhjen me burim djellor, qe ai krijoi për të larguar luanët në mënyre të padëmshme.

About the speaker
Richard Turere · Inventor

Young inventor Richard Turere invented "lion lights," an elegant way to protect his family's cattle from lion attacks.

Young inventor Richard Turere invented "lion lights," an elegant way to protect his family's cattle from lion attacks.