Richard St. John:
Richard St. John: "Suksesi është një udhëtim i vazhdueshëm"

TED2009 · 3:57 · Filmed Feb 2009
Watch next...
Richard St. John: 8 secrets of success
arrow

Share this idea

3,539,590
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Në stilin e tij tipik të çiltër, Richard St. John na kujton se suksesi nuk është rrugë një-drejtimëshe, por një udhëtim i vazhdueshëm. Ai përdor histrorinë e suksit të biznesit të tij dhe dështimit, për të ilustruar një mësim të çmuar – kur ne ndalemi së përpjekuri, ne dështojmë.

Marketer, success analyst
A self-described average guy who found success doing what he loved, Richard St. John spent more than a decade researching the lessons of success — and distilling them into 8 words, 3 minutes and one successful book. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

177 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.