Ric Elias

Рик Елијас: Три работи кои ги научив кога се сруши мојот авион

6,638,073 views • 5:02
Subtitles in 53 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Рик Елијас седел во првиот ред на Летот 1549, авионот кој се сруши во реката Хадсон во Њујорк, во јануари 2009 година. Што сè му минало низ главата додека авионот паѓал надолу? Na TED, за прв пат јавно тој ја раскажува својата приказна.

About the speaker
Ric Elias · Entrepreneur

Ric Elias is the CEO of Red Ventures, a marketing services company that grew out of Elias' long experience in business.

Ric Elias is the CEO of Red Ventures, a marketing services company that grew out of Elias' long experience in business.