Renny Gleeson

Рени Глисон зборува за антисоцијалните телефонски трикови

1,217,475 views • 3:46
Subtitles in 40 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Рени Глисон, стручњак за друштвени стратегии, во духовитиов (но и трогателен) триминутен говор детаљно го анализира друштвениот свет кој ни налага постојано да сме вклучени и во кој она што моментално го доживуваме е помалку интересно од она што за истото подоцна ќе го твитуваме.

About the speaker
Renny Gleeson · Skeptimist

Renny Gleeson helps navigate brands through fresh concepts, such as viral marketing and social media, to find the pulse of the modern consumer.

Renny Gleeson helps navigate brands through fresh concepts, such as viral marketing and social media, to find the pulse of the modern consumer.