Reggie Watts

Реџи Ватс ќе ве збуни на најзабавниот начин

9,396,511 views • 9:43
Subtitles in 28 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Реџи Ватсoвите битови им пркосат на боксовите. Исклучете ја логичката плоча и набљудувајте како тој ја соединува поезијата и ги пречокорува музичките жанрови во оваа поголема од животот изведба.

About the speaker
Reggie Watts · Vocalist, beatboxer, comedian

Reggie Watts creates unpredictably brilliant performances on the spot using his voice, looping pedals and his giant brain.

Reggie Watts creates unpredictably brilliant performances on the spot using his voice, looping pedals and his giant brain.