Raghava KK

Raghava LL: Dridhe tregimin tend

947,577 views • 4:30
Subtitles in 40 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Artisti Raghava KK demostron librin e ri te tij per iPad me shume tipare qesharake: kur e tund ate, tregimi - dhe prespektiva juaj ndryshon. Ne kete fjalim te shkurter, ai na fton te gjitheve per te tundur ngapak prespektivat tona.

About the speaker
Raghava KK · Artist

Raghava KK's paintings and drawings use cartoonish shapes and colors to examine the body, society, our world.

Raghava KK's paintings and drawings use cartoonish shapes and colors to examine the body, society, our world.