Rachel Botsman

Рејчел Ботсман: Поволностите на заедничката потрошувачка

1,131,584 views • 16:34
Subtitles in 29 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

На TEDx Сиднеј, Рејчел Ботсман вели дека ние сме „создадени за да споделуваме“ - и покажува како вебстраните од типот на Zipcar и Swaptree ги менуваат правилата на човековото однесување.

About the speaker
Rachel Botsman · Trust researcher

Rachel Botsman is a recognized expert on how collaboration and trust enabled by digital technologies will change the way we live, work, bank and consume.

Rachel Botsman is a recognized expert on how collaboration and trust enabled by digital technologies will change the way we live, work, bank and consume.