Pico Iyer

Ku eshte shtepia?

3,034,905 views • 14:01
Subtitles in 35 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Gjithnjë e më shumë njerëz në mbarë botën janë duke jetuar në vende që nuk konsiderohen të tyret. Shkrimtari Pico Iyer - i cili ka tre ose katër "origjina" - mediton mbi kuptimin e shtëpisë, gëzimin e udhëtimit dhe qetësine qe te jep te qendruarit ne nje vend.

About the speaker
Pico Iyer · Global author

Pico Iyer has spent more than 30 years tracking movement and stillness — and the way criss-crossing cultures have changed the world, our imagination and all our relationships.

Pico Iyer has spent more than 30 years tracking movement and stillness — and the way criss-crossing cultures have changed the world, our imagination and all our relationships.