Péter Fankhauser

Péter Fankhauser:Takojeni Rezeron, vallëzuesin robot - top

558,612 views • 5:16
Subtitles in 34 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Në skenen e TedGlobal, Péter Fankhauser demostron Rezeron, nje robot i cili balancohet në një top. I ndertuar dhe i dizajnuar nga nje grup studentesh inxhinjer, Rezero është roboti - top i parë i ndërtuar që lëviz shpejt dhe pashëm — madje edhe vallëzues.

About the speaker
Péter Fankhauser · Roboticist

Péter Fankhauser is the leader of a team of students working on Rezero, a robot that balances on a single sphere.

Péter Fankhauser is the leader of a team of students working on Rezero, a robot that balances on a single sphere.