Paul Conneally

Paul Konelli: Humanitarianizmi dixhital

349,072 views • 10:57
Subtitles in 30 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Tërmeti shkatërrues në Haiti ju ka dhënë grupeve humanitare një mësim të papritur: fuqia e pajisjeve mobile për koordinim, informim, dhe udhëheqje është lehtësim i përpjekjeve. Në TEDxRC2, Paul Konelli tregon shembuj të jashtzakonshëm të mediave shoqërore dhe teknologjive të tjera që po bëhen qendra e ndihmesës humanitare.

About the speaker
Paul Conneally · Aid worker

Paul Conneally is the public communications manager for the International Federation of the Red Cross and Red Crescent Societies, and a leader in using digital technologies for humanitarian aid.

Paul Conneally is the public communications manager for the International Federation of the Red Cross and Red Crescent Societies, and a leader in using digital technologies for humanitarian aid.