Pattie Maes + Pranav Mistry

Пети Меис го демонстрира „Шестото сетило“, портабилна технологија која ги менува правилата на игра на ова поле

9,774,325 views • 8:42
Subtitles in 43 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ова демо — од лабораторијата на Пзети Меис од МИТ, предводено од Пранав Мистри — беше жешката тема на TED. Тоа е преносен уред со проектор кој го трасира патот кон подлабока интеракција со околината. Замислете го „Малцинскиот извештај“ во живо.

About the speakers
Pattie Maes · Researcher

As head of the MIT Media Lab's Fluid Interfaces Group, Pattie Maes researches the tools we use to work with information and connect with one another.

As head of the MIT Media Lab's Fluid Interfaces Group, Pattie Maes researches the tools we use to work with information and connect with one another.

Pranav Mistry · Director of research, Samsung Research America

As an MIT grad student, Pranav Mistry invented SixthSense, a wearable device that enables new interactions between the real world and the world of data.

As an MIT grad student, Pranav Mistry invented SixthSense, a wearable device that enables new interactions between the real world and the world of data.