Patrick Chappatte:
Patrick Chappatte: Fuqia e karikaturave

TEDGlobal 2010 · 12:32 · Filmed Jul 2010
Watch next...
Raghava KK: My 5 lives as an artist
arrow

Share this idea

748,450
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Në një seri fjalësh të mprehta, Patrick Chappatte bën një rast prekës për fuqinë e vizatimeve të thjeshta. Projektet e tij në Liban, në Afrikën Perëndimore dhe në Gaza tegojnue se si, në duart e duhura, lapsi mund të ndriçojë çështje serioze dhe të vërë bashkë persona nga më të ndryshmit.

Editorial cartoonist
Using clean, simple pencil strokes, editorial cartoonist Patrick Chappatte wields globally literate and to-the-point humor on world events — the tragic, the farcical and the absurd. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

134 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.