Patrick Chappatte

Патрик Шапат: Моќта на карикатурите

759,788 views • 12:32
Subtitles in 39 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Низ серија духовити поенти, Патрик Шапат дава добар пример на моќта на скромните карикатури. Неговите проекти во Либан, Западна Африка и Газа покажуваат дека, кога е во вистински раце, моливот може да предизвика сериозни проблеми и да спои луѓе кои инаку не би се споиле.

About the speaker
Patrick Chappatte · Editorial cartoonist

Using clean, simple pencil strokes, editorial cartoonist Patrick Chappatte wields globally literate and to-the-point humor on world events — the tragic, the farcical and the absurd.

Using clean, simple pencil strokes, editorial cartoonist Patrick Chappatte wields globally literate and to-the-point humor on world events — the tragic, the farcical and the absurd.