Oscar Schwartz

A mundet kompjuteri të shkruajë poezi?

768,767 views • 10:56
Subtitles in 30 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Në qoftë se lexon dhe eksitohesh nga një poezi, por më pas zbulon se ishte shkruar në të vërtetë nga një kompjuter, do të ndjeheni ndryshe? Do të mendoni se kompjuteri është shprehur në mënyrë krijuese apo besoni se keni qenë mashtruar? Në këtë konferencë, shkrimtari Oscar Schwartz shqyrton pse ne reagojmë aq fort në idenë e një kompjuteri që shkruan poezi - dhe se si ky reagim na ndihmon të kuptojmë se çfarë do të thotë të jesh njeri.

About the speaker
Oscar Schwartz · Writer and poet

Oscar Schwartz's research and writing concerns the influence of digital technology on culture and human interaction.

Oscar Schwartz's research and writing concerns the influence of digital technology on culture and human interaction.