Onyx Ashanti

Ky eshte Ritmi Jazz

791,332 views • 6:29
Subtitles in 33 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Muzikant dhe Shpikes Onyx Ashanti demostron"ritemjazz"— muzika e krijuar prej tij nga dy pulte nje Iphone dhe nje bukine , qe performon me tere trupin . Tek Audicioni i TED-it mbasi i kishte mbyllur ritmtet ne levizje dhe rrotullime , ai luan 3-minuta nje pjese qe ndan vizionin e tij per muziken e se ardhmes.

About the speaker
Onyx Ashanti · Beatjazz inventor and controllerist

Onyx Ashanti is the inventor of "beatjazz" — a new way to make music.

Onyx Ashanti is the inventor of "beatjazz" — a new way to make music.