Onora O'Neill

Ajo që nuk e kuptojmë për besimin

1,479,049 views • 9:50
Subtitles in 29 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Besimi po shuhet, dhe duhet ta rindërtojmë. Ky është një sugjerim që dëgjohet kur flasim se si mund të bëjmë botën një vend më të mirë...por filozofja Onora O'Neill thotë që nuk po kuptojmë atë që sygjerojmë. Ajo e ndërron pyetjen, duke na treguar tri idetë më të zakonshme të besimit që janë të keqorientuara. (Filmuar në TEDxHousesofParliament.)

About the speaker
Onora O'Neill · Philosopher

Baroness Onora O'Neill is a philosopher who focuses on international justice and the roles of trust and accountability in public life.

Baroness Onora O'Neill is a philosopher who focuses on international justice and the roles of trust and accountability in public life.