Olafur Eliasson

Olafur Eliasson: Loja me hapësirë dhe dritë

525,980 views • 9:36
Subtitles in 24 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Olafur Eliasson krijon art nga paleta hapësinore, largësia, ngjyra dhe drita në projektet madhërishme për të cilat ai është i njohur (p.sh. "Ujëvara" në portin e Nju Jorkut). Ky fjalim i mbushur me ide fillon me një eksperiment në natyrën e perceptimit.

About the speaker
Olafur Eliasson · Sculptor of light and space

The transparent simplicity and experiential nature of his work has built Olafur Eliasson's reputation as one of the world's most accessible creators of contemporary art.

The transparent simplicity and experiential nature of his work has built Olafur Eliasson's reputation as one of the world's most accessible creators of contemporary art.