Nina Tandon

Nina Tandon: Te kujdesesh për inxhinjerin indore

491,274 views • 4:13
Subtitles in 37 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Inxhinjeria indore dhe Bashkëpunetorja e Ted-it Nina Tandon është duke rritur artificialisht zemra dhe kocka kurrizore, për ta berë atë, ajo ka nevoj për një menyr te re te kujdesjes për rritjen artificiale te qelizave - teknike te cilen ajo eshte duke e zhvilluar ne nje menyre shume te thjesht mirepo shume te fuqishme duke i kopjuar metodat e tyre natyres te gjendjes natyrale.

About the speaker
Nina Tandon · Tissue engineering researcher

Nina Tandon studies ways to use electrical signals to grow artificial tissues for transplants and other therapies.

Nina Tandon studies ways to use electrical signals to grow artificial tissues for transplants and other therapies.