Nigel Marsh

Nigel March: Si te rregullojme ekuilibrin pune-jete

3,873,686 views • 10:05
Subtitles in 41 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Sipas Nigel March, ekuilibrii pune-jete eshte shume i rendesishem per ta lene ne duart e punedhenesit tuaj. Ne TEDxSydney, Marsh tregon nje dite ideale te balancuar midis kohes per familje, kohes personale, dhe produktivitetit - dhe propozon levizjen nxitese se si mund te arrihet.

About the speaker
Nigel Marsh · Author and marketer

Nigel Marsh presents and writes on business and personal life — and how the two interact. He is the author of "Fat, Forty and Fired."

Nigel Marsh presents and writes on business and personal life — and how the two interact. He is the author of "Fat, Forty and Fired."