Nigel Marsh

Nigel Marsh/Најџел Марш: Како да направите балансот работа-живот да функционира

3,880,202 views • 10:05
Subtitles in 41 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Балансот помеѓу работата и приватниот живот, вели Најџел Марш, е многу значаен за да се остави во рацете на вашиот работодавач. На TEDxSydney, Марш претставува идеален ден каде е избалансирано времето за семејството, времето за себе и продуктивноста - и ве охрабрува тоа да го примените.

About the speaker
Nigel Marsh · Author and marketer

Nigel Marsh presents and writes on business and personal life — and how the two interact. He is the author of "Fat, Forty and Fired."

Nigel Marsh presents and writes on business and personal life — and how the two interact. He is the author of "Fat, Forty and Fired."