Neil Burgess

Neil Burgess: Si të tregon truri se ku gjendesh

1,197,335 views • 9:03
Subtitles in 34 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Si ju kujtohet se ku keni parkuar makinën tuaj? Si mund të dini nëse jeni duke shkuar në drejtimin e duhur? Shkencëtari i sistemit nervor Neil Burgess studion mekanizmat nervorë që krijojnë hartën e hapësirës rreth nesh, dhe si ato lidhen me kujtesën dhe imagjinatën.

About the speaker
Neil Burgess · Neuroscientist

At University College in London, Neil Burgess researches how patterns of electrical activity in brain cells guide us through space.

At University College in London, Neil Burgess researches how patterns of electrical activity in brain cells guide us through space.