Nathalie Miebach

Nathalie Miebach: Arti i berë nga fortunat

729,493 views • 4:19
Subtitles in 34 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Artisti Nathalie Miebach grumbullon të dhëna të motit nga fortunat masive dhe i kthen ato në skulptura komplekse të cilat përfshijnë forcat e natyres dhe kohen. Këto skulptura pastaj behen rezultate muzikore për një spango të luajtur.

About the speaker
Nathalie Miebach · Artist

Nathalie Miebach is a Boston-based artist who translates weather data into complex sculptures and musical scores.

Nathalie Miebach is a Boston-based artist who translates weather data into complex sculptures and musical scores.