Nancy Lublin:
Nancy Lublin: Mesazhe që shpëtojnë jetë

TED2012 · 5:24 · Filmed Feb 2012
Watch next...
Natalie Warne: Being young and making an impact
arrow

Share this idea

964,014
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Kur Nancy Lublin filloi tu dërgojë SMS adoleshentëve për të ndihmuar organizatën e saj të mbështetjes sociale, atë që ajo zbuloi ishte tronditëse, ata filluan të dërgoni SMS nga ana e tyre në lidhje me problemet që kishin si ngacmimet, abuzimi deri tek depresionim e dhuna. Pastaj ajo prezantoi një linjë të krizave ekskluzive me SMS, dhe rezultatet mund të jenë edhe më të mëdha se sa kishte pritur.

Activist
As the CEO and Founder of Crisis Text Line, Nancy Lublin is using technology and data to help save lives. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

157 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.