Nadia Lopez

Përse të hapim një shkollë? Që të mbyllim një burg

1,039,703 views • 7:10
Subtitles in 33 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Fëmijët janë e ardhmja jonë, dhe është e rëndësishme që ata të besojnë në vetvete. Për këtë arsye, Nadia Lopez ka hapur një "oaz" akademik në Brownsviille, Brooklyn, një nga lagjet më të lëra pas dore dhe të dhunshme në qytetin e New York-ut — sepse ajo beson në ngritjen dhe aftësinë e çdo fëmije. Në këtë fjalim të shkurtër dhe plot energji, themeluesja e Mott Hall Bridges Academy (dhe një yll nga "Humans of New York") ndan me ne se si ajo i ndihmon nxënësit e saj të mendojnë për një të ardhme më të mirë për vete dhe familjet e tyre.

About the speaker
Nadia Lopez · Educator

Nadia Lopez is the founding principal of Mott Hall Bridges Academy, where she is showing the world how underprivileged communities can beat the odds and create positive institutions that have a global impact.

Nadia Lopez is the founding principal of Mott Hall Bridges Academy, where she is showing the world how underprivileged communities can beat the odds and create positive institutions that have a global impact.