Misha Glenny:
Misha Glenny heton rrjetet botërore të krimit

TEDGlobal 2009 · 19:30 · Filmed Jul 2009
Watch next...
Paul Collier: The "bottom billion"
arrow

Share this idea

878,571
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Gazetari Misha Glenny hetoi në mënyrë të guximshme për disa vjet rrjetet e krimit të organizuar në mbarë botën. Ky rrjet përbën afërsisht 15% të ekonomisë botërore. Nga mafia Ruse e deri te kartelet gjigante të drogës, burimet e tij nuk përfshijnë vetëm inteligjencën dhe forcat e rendit por edhe kriminelë.

Underworld investigator
Journalist Misha Glenny leaves no stone unturned (and no failed state unexamined) in his excavation of criminal globalization. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

91 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.