Misha Glenny:
Misha Glenny: Punëso hakerat!

TEDGlobal 2011 · 18:39 · Filmed Jul 2011
Watch next...
Misha Glenny: How global crime networks work
arrow

Share this idea

1,247,109
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Pavarësisht investimeve me multibiliona dollarë në sigurinë kibernetike, një nga problemet kryesore është injoruar gjërësisht: kush janë njerëzit që shkruajnë kode të rrezikshme? Misha Glenny, hetues i krimit, përshkruan profilet e disa koduesve te denuar nga e gjithë bota dhe arrin në një përfundim befasues.

Underworld investigator
Journalist Misha Glenny leaves no stone unturned (and no failed state unexamined) in his excavation of criminal globalization. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

184 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.