Mike Biddle

Mike Biddle: Ne mund te riciklojme plastiken

979,547 views • 10:58
Subtitles in 39 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Më pak se 10% te mbeturinave plastike riciklohen - në krahasim me pothuajse 90% te metaleve - për shkak të problemit shume te komplikuar për të gjetur dhe seleksionuar llojet e ndryshme. I irrituar nga kjo humbje, Mike Biddle ka zhvilluar një fabrikë ekonomike dhe tepër efikase energjitikisht, që mund të beje dhe ben riciklimin e çdo lloj plastike.

About the speaker
Mike Biddle · Plastics recycler

Discarded plastic, too often, ends up buried or burned, not recycled (it's just too complicated). But Mike Biddle has found a way to close the loop.

Discarded plastic, too often, ends up buried or burned, not recycled (it's just too complicated). But Mike Biddle has found a way to close the loop.