Michael Shermer

Maikëll Shermer për shkaqet pse njerëzit besojnë gjëra të çuditshme

5,389,970 views • 13:25
Subtitles in 41 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Pse arrijnë njerëzit të shquajnë Virgjëreshën Marije në një sanduiçe me djathë apo të dëgjojnë vargje satanike te kënga "Shkallë e Parajsës"? Përmes pamjeve dhe muzikës Majkëll Shermer tregon si e bindim ne veten të besojmë, duke anashkaluar faktet.

About the speaker
Michael Shermer · Skeptic

Michael Shermer debunks myths, superstitions and urban legends — and explains why we believe them. Along with publishing Skeptic Magazine, he's author of Why People Believe Weird Things and The Mind of the Market.

Michael Shermer debunks myths, superstitions and urban legends — and explains why we believe them. Along with publishing Skeptic Magazine, he's author of Why People Believe Weird Things and The Mind of the Market.