Michael Pawlyn

Michael Pawlyn: Gjenialiteti i natyres i përdorur në arkitekturë.

1,739,780 views • 13:46
Subtitles in 32 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Si mund të ndërtojnë arkitektët një botë të re të bukurisë të vetqëndrueshme? Duke mësuar nga natyra. Në TEDSalon në Londër, Michael Pawlyn përshkruan tre prirjet e natyrës që mund të transformojnë arkitekturën dhe shoqërinë: efikasitetit radikal të burimeve, sisteme të mbyllura vetrregulluese dhe shfrytëzimin e energjisë diellore.

About the speaker
Michael Pawlyn · Architect

Michael Pawlyn takes cues from nature to make new, sustainable architectural environments.

Michael Pawlyn takes cues from nature to make new, sustainable architectural environments.