Michael Norton:
Michael Norton: Si të blejmë lumturinë

TEDxCambridge · 10:58 · Filmed Nov 2011
Watch next...
Dave Meslin: The antidote to apathy
arrow

Share this idea

3,472,734
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Tek TEDxCambridge, Michael Norton ndan me ne hulumtimin e tij se si paraja mundet në fakt të blejë lumturinë — kur nuk e shpenzoni për veten. Dëgjoni për të dhënat befasuese në shumë mënyrat e shpenzimeve nga të cilat përfitoni ju, puna juaj, dhe (sigurisht) njerëzit e tjerë.

Social science researcher
Through clever studies, Michael Norton studies how we feel about what we buy and spend. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxCambridge, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

409 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.