Мајкл Бодакер

Оваа виртуелна лабораторија од корен ќе го промени часот по наука

1,143,405 views • 11:26
Subtitles in 24 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Виртуелната реалност повеќе не е дел од некоја далечна иднина, и повеќе не служи само за играње и забава. Мајкл Бодакер, преку неа, сака да го направи подостапно квалитетното образование. Во овој освежувачки говор, тој демонстрира идеја која би можела од корен да го промени начинот на кој предаваме наука во училиштата денес.

About the speaker
Michael Bodekaer · Entrepreneur

Michael Bodekaer is a serial entrepreneur with a passion for building innovative technology companies that have the potential to change the world.

Michael Bodekaer is a serial entrepreneur with a passion for building innovative technology companies that have the potential to change the world.