Maya Beiser:
Maya Beiser dhe violinçeli i saj

TED2011 · 20:09 · Filmed Mar 2011
Watch next...
Onyx Ashanti: This is beatjazz
arrow

Share this idea

921,007
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Violinçelistja Maya Beiser ekzekuton një etud të shkëlqyer në tetë pjesë me shtatë dyshe të sajat, dhe vazhdon në një hibrid meditues muzikë / video - duke përdorur teknologjinë për të krijuar pafundësi mundësie në trasformimin e tingujve. Muzika "Celio Counterpoint" është e Steve Reich-it, me video nga Bill Morrison, e David Lang's "World to Come," me video nga Irit Batsry.

Cellist
Maya Beiser commissions and performs radical new work for the cello. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

100 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.