Matt Cutts

Мет Катс: пробајте нешто ново за 30 дена

8,935,411 views • 3:27
Subtitles in 72 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Дали постои нешто што отсекогаш сте сакале да го направите, но... не сте го направиле? Мет Катс предлага: Пробајте го тоа во следните 30 денови. Овој краток и охрабрувачки говор нуди нов начин за поставување и постигнување цели.

About the speaker
Matt Cutts · Technologist

Matt Cutts is an engineer at Google, where he fights linkspam and helps webmasters understand how search works.

Matt Cutts is an engineer at Google, where he fights linkspam and helps webmasters understand how search works.