Martin Villeneuve:
Martin Villeneuve: Si realizova një film të pamundur

TED2013 · 10:55 · Filmed Feb 2013
Watch next...
Rob Legato: The art of creating awe
arrow

Share this idea

943,114
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Producenti Martin Villeneuve flet mbi filmin "Marsi dhe Prilli", një film fantastiko-shkencor spektakolar Kanadez të cilin e realizoi praktikisht pa para. Në një fjalim të këndshëm, ai shpjegon se si arriti të kalonte me mënyra të ndryshme kufizimet finaciare dhe logjistike që të realizonte këtë vizion unik dhe krijues të së ardhmes.

Graphic artist, director
In his film "Mars et Avril," Martin Villeneuve brings his sci-fi romance graphic novel to glorious life. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

110 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.