Martin Seligman

Martin Seligman flet për Psikologjinë Pozitive

4,184,886 views • 23:42
Subtitles in 36 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Martin Seligman flet për Psikologji — si një fushë e studimit, dhe se si punon me pacientë dhe praktikantë. Duke marrur parasysh që Psikologjia po largohet nga përqëndrimi i saj në sëmundje, çfarë mund të bëj psikologjia moderne të na ndihmoj neve?

About the speaker
Martin Seligman · Psychologist

Martin Seligman is the founder of positive psychology, a field of study that examines healthy states, such as happiness, strength of character and optimism.

Martin Seligman is the founder of positive psychology, a field of study that examines healthy states, such as happiness, strength of character and optimism.