Margaret Heffernan

Rreziqet e "verbimit të dëshirueshëm"

1,558,620 views • 14:38
Subtitles in 30 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Gayla Benefiled po bënte punën e saj — gjersa zbuloi një sekret të tmerrshëm për vendlindjen e saj. Një sekret që tregonte se aty shkalla e vdekshmërise ishte 80 herë më e lartë se çdokund tjetër në SHBA. Por kur provoi tu tregonte njerëzve, ajo mësoi një të vërtetë edhe më tronditëse: Njerëzit nuk dëshironin të dinin për këtë. Në një ligjeratë që është pjesërisht një mësim historie, dhe pjesërisht një thirrje për veprim, Margaret Heffernan demonstron rrezikun e "verbimit të dëshirueshëm" dhe vlerëson njerëz të zakonshëm si Benefield të cilët janë të gatshëm të flasin. (Filmuar ne TEDxDanubia)

About the speaker
Margaret Heffernan · Management thinker

The former CEO of five businesses, Margaret Heffernan explores the all-too-human thought patterns — like conflict avoidance and selective blindness — that lead organizations and managers astray.

The former CEO of five businesses, Margaret Heffernan explores the all-too-human thought patterns — like conflict avoidance and selective blindness — that lead organizations and managers astray.