Marco Tempest

Marco Tempest: Realiteti i të shtuarit, magjia e teknologjis

1,043,007 views • 5:44
Subtitles in 43 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Duke përdorur tekniken e dores dhe rrëfimtregimin e këndshem, iluzionisti Marco Tempest sjell një laps me leter të një figure te jetes në skenen e Ted Global.

About the speaker
Marco Tempest · Techno-illusionist

Marco Tempest is a cyber illusionist, combining magic and technology to produce astonishing illusions.

Marco Tempest is a cyber illusionist, combining magic and technology to produce astonishing illusions.